Skip to content

Over Akxam

Wij zijn Akxam

Akxam is totaalleverancier van aluminium kozijnen & deuren. Wij zijn landelijk actief en bedienen onze opdrachtgevers

De slimste keuze voor de meest vernieuwende kozijn- en deuroplossingen. Als een betrouwbare partner voor onze klanten, bieden we hen milieuvriendelijke producten aan die het comfort van huizen en gebouwen verhogen op het gebied van isolatie, veiligheid, akoestiek en luchtkwaliteit.

Akxam uitgegroeid tot een groot, modern bedrijf met een hecht, ervaren en deskundig team. Onze medewerkers zijn goud waard. Zij hebben elk hun eigen expertise, maar één ding hebben ze in elk geval gemeen: hun bereidheid om mee te denken met onze opdrachtgevers. Er wordt doorlopend gewerkt aan een uitstekend kwaliteitsniveau.

01. Betrouwbaarheid

Onze samenwerking met onze klanten verder uitbouwen en hun vertrouwen versterken als echte partner is een absolute must.

02. Innovatie

Vooruitstrevend denken zat altijd al in ons DNA, maar we willen nog een stap verder gaan. Ons doel is om oplossingen te bieden aan onze klanten. Door dienstverlening te bieden die verder gaat dan louter het product en door ondersteuning te bieden op meerdere vlakken.

03. Duurzaam ondernemen

Wij zijn koploper in de eco-revolutie en willen hierbij als toonaangevend merk blijven investeren in de realisatie van een circulaire economie

17 - Visual - Modern17 - Visual - Modern
17 - Visual - Modern 317 - Visual - Modern 3
17 - Visual - Modern (2)17 - Visual - Modern (2)
17 - Visual - Urban17 - Visual - Urban
30 - Visual - Rural30 - Visual - Rural
32 - Visual - Infinity32 - Visual - Infinity
P1251_Deceuninck Productvisuals ALU_HR_A_20190717P1251_Deceuninck Productvisuals ALU_HR_A_20190717
Reference_Belgium_Astene_-_HighReference_Belgium_Astene_-_High

Vraag een gratis offerte aan en
bekijk alle mogelijkheden.