Skip to content

DECALU88 standard

DECALU88 STANDARD

Een vlakke buitenzijde met een moderne en tijdloze look & feel. De fijne en slanke profielen maken deze reeks ideaal voor eigentijdse projecten en renovatie.

Design aluminium kozijnen & deuren

Tientallen ontwerpen en meer dan 400 RAL-kleuren: de mogelijkheden zijn eindeloos. De variatie in aluminium kozijnen & deuren is groot. Er is dus altijd wel een profiel dat precies bij de stijl van uw woning past. Tip: neem de tijd en laat u goed informeren. Ramen koopt u maar één keer en ze hebben veel invloed op zowel uw wooncomfort als energierekening. Moeite met kiezen? Geen zorgen, onze adviseurs denken graag met u mee.

Prijzen aluminium ramen

Aluminium ramen zijn wat duurder dan ramen van PVC. Daar staat tegenover dat aluminium uitzonderlijk sterk is. Dat maakt slanke raamprofielen altijd mogelijk, ook bij grote ramen. Aluminium ramen zijn een lust voor het oog en bovendien goed voor tientallen jaren woonplezier. Kortom: een slimme investering voor de lange termijn. Prijzen zijn afhankelijk van aantallen, afmetingen, kleuren, profielen en andere specificaties. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Download de brochure

AFWATERING

Onzichtbare afwatering

De afwatering van de Decalu-reeks zit verborgen in het kaderprofiel en heeft bijgevolg een minimale impact op het visuele aspect. De verschillende afwateringssystemen en dorpels klikken eenvoudig vast in het raamprofiel.

DESIGN

Slank en sterk

Aluminium is een streling voor het oog. Een elegant en licht materiaal dat perfect past bij een moderne architectuur, maar met een stevigheid die uitzonderlijke kwaliteit garandeert.

ONDERHOUD

Onderhoudsvriendelijk

Aluminium kozijnen zijn weerbestendig, kleurvast en eenvoudig te reinigen. Af en toe de sluitingen afstellen en een regelmatige poetsbeurt: meer onderhoud is er niet aan.

DUURZAAMHEID

Milieuvriendelijk

Een lange levensduur en ook nog eens 100% recycleerbaar: aluminium kozijnen houden het milieu te vriend

Vraag een gratis offerte aan en
bekijk alle mogelijkheden.

Andere Aluminium kozijnen en deuren

Decalu94 Retro

Decalu94 Retro De buitenschaal zorgt voor een profilering met dieptezicht. Dit geeft deze ramen een eerder rustieke retro-look, ideaal voor woningen in een klassieke, landelijke of pastorijstijl. Design aluminium kozijnen

Decalu110 steel

Decalu110 steel Deze reeks creëert de ‘steel look’ eigen aan de architectuur van oude industriële gebouwen. Het imiteren van stalen ramen is ideaal in nieuwe eigentijdse woningen en ook in

Decalu88 New Steel

Decalu88 New Steel Een innovatieve variant van de steel look, voor een modernistische en architecturaal hoogstaande vormgeving Design aluminium kozijnen & deuren Tientallen ontwerpen en meer dan 400 RAL-kleuren: de mogelijkheden